OPGEVEN IS GEEN OPTIE

on Sunday, 22 June 2014.

OPGEVEN IS GEEN OPTIE
In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander.

Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn.

Onder het motto "Opgeven is geen optie" accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken.

Graag wil ik iedereen bedanken die mij heeft gesteund. Het is me gelukt vier keer de berg te bedwingen. Hiermee heb ik € 25000,- op weten te halen en het team waar ik deel vanuit maakte € 70.000,- Voor mij een onvergetelijke ervaring die bijdraagt aan een fantastisch doel.

Voor Hes, krachtige mooie vriendin die haar strijd tegen kanker heeft gewonnen. Voor Anneloes. Zij overleed in 2007.

© 2013 Heleen Dura -Van Oord