Efteling

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

 

For more than sixty years, Efteling has held a special position in the European market for day and holiday recreation. Efteling creates its wonderful image with its multi-faceted interpretation and presentation of fairy tale themes. The unique product leads to an individual and extremely strong market proposition, which draws more than three million visitors to the attraction park each year. Efteling’s activities focus completely on making the short holiday of the visitors as enchanting and amazing as possible.

Besides that, the farytales are not only found in the funpark but also reflect on business occasions as meetings and events on location. Furthermore, Efteling produces her own televisionshows and programs on Efteling TV and Efteling Radio.

As of March 2014, Heleen joined the Supervisory board. This board maintains proper control and guidance of the company policy. Efteling is capital-intensive, has a special cycle of cash flows and is market leader in the entertainment industry.

Heleen started here in March of 2014

NL Comité Ondernemerschap en Financiering

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

EL&I heeft in augustus 2011 het Comité voor Ondernemerschap en Financiering ingesteld. 

De Raad heeft de afgelopen vier jaar een stimulerende rol gespeeld bij de oprichting van veertig microfinancieringspunten en het verlenen van een krediet aan bijna 1700 ondernemers. Het Comité werkt in de praktijk nauw samen met uitvoeringsorganisaties op het terrein van microfinanciering zoals Eigenbaas.nl. 

Het comité zet zich in om een verdere uitrol en professionalisering van microfinanciering in Nederland te bewerkstelligen. Het comité heeft een aanjagende rol bij het beschikbaar stellen van micro- en MKB financiering en helpt bij het vergroten van de bekendheid van alternatieve financieringsvormen in Nederland. Ook het vergroten van het financieringsbewustzijn en bijdragen aan een positieve aandacht voor ondernemerschap in den brede, met nadruk op jong en innovatief ondernemerschap.

Heleen is toegetreden in 2013.

Foto's

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

Suzanne Hanekamp
VEUVE CLICQUOT BUSINESS WOMAN OF THE YEAR 2014

Suzanne Hanekamp

Anko Stoffels - Telegraaf

 

Speech

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Excellentie,
Dames en heren, 
Lieve allemaal,

Fantastisch .... zakenvrouw van het jaar ...
Die prijs deel ik samen met mijn tweede eerste prijs die ik krijg dit jaar:
een lief klein persoontje uit een gloednieuwe generatie!
Deze prijs is...
Een erkenning voor mijn bedrijf;
Een erkenning voor mijn collega’s en
Een erkenning voor mijn compagnons van de DQ&A Media Group

Toeval of niet, de Prix Veuve Clicquot werd in 1972 voor het eerst uitgereikt, in mijn geboortejaar. Dat maakt het extra bijzonder aan deze ere- galerij te worden toegevoegd.

1998, in het begin van mijn carrière, werkte ik tijdens de dotcom tijd bij een mediabureau. We zaten midden in de hype en waren een tikje naïef. Winst maken was iets van de vorige generatie vonden wij.

In 2001 klapten de beurzen en werd het internet sentiment zeer negatief. Precies toen – midden in de dot com crisis- startten we DQ&A, tegen de stroom in.

We dachten: slechter dan dit kan het niet worden, maar niets bleek minder waar.
Pap, je opmerking uit die tijd staat me nog steeds bij: als het makkelijk is, zou iedereen het wel doen!
Opgeven, kwam niet in ons op.

En dat is maar goed ook. Want twaalf jaar verder; na een groot avontuur met ups & downs mag ik u hier toe spreken als de Veuve Clicquot Zakenvrouw van het Jaar 2013! Super.
Mijn bedrijf DQ&A opereert in een extreem hectische en dynamische industrie en nog steeds hebben mijn huidige compagnons en ik na al die jaren het gevoel dat we net begonnen zijn!
We hebben 1 doel: adverteerders een maximaal rendement op hun online marketing bestedingen bieden, veelal op basis van resultaat.
We gebruiken daarvoor slimme technologieën, en werken met zo mogelijk nog slimmere mensen. Die combinatie werkt uitstekend; voortdurend weten we zo de resultaten van onze klanten te verbeteren. Zo zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 130 medewerkers met kantoren in acht landen op drie continenten.

Naast DQ&A vind ik het belangrijk maar ook erg leuk om mijn ervaring en kennis te delen met veelal jonge ondernemers uit de industry. Wat is er mooier dan iets terug te kunnen doen voor deze nieuwe generatie ondernemers? Ze te inspireren zoals ik zelf word geïnspireerd door mijn ouders en mijn man Bart.

Samen met bevriende internet ondernemers ben ik dan ook zes jaar geleden Peak Capital gestart. We investeren in veelbelovende internet bedrijven, waarbij we smart capital inbrengen. Dat is naast funding, ervaring en netwerken.

En met de jaarlijkse Leading Online Entrepeneur of the Year Award, LOEY, zetten wij top internet ondernemers in de spotlights en benadrukken we zo het belang en de potentie van Online Ondernemerschap voor de Nederlandse economie.

Het geeft onwijs veel energie en voldoening om betrokken te zijn bij zoveel entrepreneurial spirit.
Investeren in toekomstige ondernemende generaties is investeren in de toekomst van ons land.
Daarom heb ik ook meteen JA gezegd toen ik anderhalf jaar geleden werd gevraagd om toe te treden tot het bestuur van de Stichting Jong Ondernemen. Een stichting die vanaf groep 8 op de basisschool ondernemerschap stimuleert.
Wij willen met de stichting ondernemerschap in het onderwijs verankeren. Iets dat in vele andere Europese landen al langer gebeurt.
Het is onze ambitie om ieder kind tenminste een keer in zijn schooltijd in aanraking te laten komen met ondernemerschap in de praktijk. Zij kunnen zo de kern ervaren van het ondernemerschap: zelfvertrouwen, omgaan met teleurstellingen en vooral doorzettingsvermogen.
De toekomst van ons land ligt naar mijn overtuiging in een ondernemende samenleving. Daarom moet en kan ondernemerschap al op jonge leeftijd gestimuleerd worden.
Om deze ambitie te realiseren is een investering nodig. De urgentie is hoog.
Graag roep ik dan ook hierbij het bedrijfsleven en de overheid op om financiële ondersteuning beschikbaar te stellen zodat we deze belangrijke ambitie voor ons land kunnen realiseren.
En met die basis zie ik enorme kansen voor ondernemers met name ook in de online industrie. Internet is 24/7 beschikbaar met 1 swipe of click. Wij zijn daarmee ‘connected consumers’ geworden. Zo communiceren, leren en shoppen we online.

En ... hier liggen de kansen! Internet kent geen grenzen.

Je kunt een moderne American dream realiseren maar dan wereldwijd, precies zoals wij dat met DQ&A aan het doen zijn.

Dit is de tijd! Het gebeurt NU!

Laten we onszelf niet meer kleinmaken. Het is niet alleen Sillicon Valley. Het gebeurt ook net zo goed hier.

Kijk naar het mega succes van Booking.com. Een Nederlands succes waar we trots op mogen zijn en waardoor we ons kunnen laten inspireren.

Het is mijn droom om in de toekomst mijn ervaring met online ondernemerschap en investeren te combineren.
Te combineren met impactful, social entrepeneurship. Daar heb ik meerdere ideeën over…..

De verkiezing van vandaag geeft me extra energie en een kans om het (online) ondernemerschap in Nederland in de spotlights te zetten.

Ik ben dan ook ongelooflijk trots op deze Prix Veuve Clicquot en wil iedereen die mij heeft geholpen hier te komen oprecht bedanken met het bekronen van mijn passie.

Dank u wel!

Heleen Dura - van Oord
Noordwijk, 18 maart 2013

 

 

Contact

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

 

DQ&A Media Group

Westeinde 3a
2275 AA Voorburg
Nederland

T: +31 70 3001950
F: +31 70 300 1959

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Peak Capital

Herengracht 440
1017 BZ Amsterdam
Nederland

Postadres
Prinsengracht 270
1016 HH Amsterdam
Nederland

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Ondernemen

Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
Nederland

T: +31 70 3490150

Postadres
Postbus 93002
2509 AA Den Haag
Nederland

Rockstart

Vijzelstraat 79-1
1017 HG Amsterdam
Nederland

Postadres
PO Box 14727
1001 LE Amsterdam
Nederland

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Startupbootcamp

Startupbootcamp Global
54 South Molton Street
London W1K 5SG
England

IAB Nederland

IAB Nederland
Prins Hendriklaan 29
1075 AZ Amsterdam
Nederland

T: +31 85 401 08 02

LOEY AWARDS

Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam 

T: +31 20 794 7777

Postadres
Postbus 75197
1070 AD Amsterdam

Contactformulier 

ACCENTURE INNOVATIONS AWARDS

Accenture Nederland
Gustav Mahlerplein 90
1082 MA Amsterdam
Nederland

T: +31 (0)20 493 83 83

Postadres
Postbus 75797
1070 AT Amsterdam
Nederland

© 2013 Heleen Dura -Van Oord