De Prix Veuve Clicquot heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk management te stimuleren. De onderscheiding is een eerbetoon aan de legendarische jonge weduwe Nicole-Barbe Clicquot Ponsardin, die in het begin van de vorige eeuw de leiding kreeg over dit champagnehuis en het tot grote bloei wist te brengen.

NOORDWIJK, 18 MAART 2013 

HELEEN DURA – VAN OORD UITGEROEPEN TOT ZAKENVROUW VAN HET JAAR

Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maakte maandag 18 maart 2013 in Huis ter Duin in Noordwijk bekend dat Heleen Dura – van Oord is uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar 2013. Deze prijs is ook wel bekend als de Prix Veuve Clicquot, naar de weduwe Clicquot die begin 19e eeuw het champagnehuis in Frankrijk leidde. Het is voor de 32ste keer dat er in Nederland een Zakenvrouw van het Jaar wordt gekozen.

De Prix Veuve Clicquot beoogt ondernemerschap en management door vrouwen te stimuleren. De jury, onder voorzitterschap van burgemeester Jorritsma van Almere, beoordeelt kandidaten voor de prijs op onder andere visie, innovatief talent en doorzettingsvermogen. In haar toespraak ging winnares Heleen Dura – van Oord in op de noodzaak van het stimuleren van ondernemerszin bij jonge mensen in Nederland.

Procedure, Jurering & Criteria Prix Veuve Clicquot 

OVER DQ&A MEDIA GROUP

DQ&A Media Group is een digitaal marketingbedrijf opgericht in 2001. Gespecialiseerd in performance marketing en technology services. DQ&A Media Group heeft meer dan 130 digitale marketing specialisten in dienst verspreid over diverse internationale kantoren en we helpen onze klanten in meer dan tien verschillende talen. We werken resultaatgericht, maken gebruik van de beste adserving technologie en verwerken data tot heldere inzichten en adviezen.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt contact opnemen met:
www.heleenduravanoord.nl

Fiona Kroon – PA
Fiona@dqna.com
DQ&A Media Group HQ
t +31 (0)70 300 19 50
f +31 (0)70 300 19 59

Contact Heleen

Foto Heleen

Voor interview- en lezingenaanvragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Charlotte Tomassen, PA
via tel:085-0640905
assistant@duravanoord.com