LOEY AWARDS

logo2012loey

Van den Ende & Deitmers en Peak Capital hebben de krachten gebundeld om via het uitreiken van de jaarlijkse LOEY Awards meer aandacht te vragen voor het belang en de potentie van Online Ondernemerschap voor de Nederlandse economie.

LOEY

Dé onafhankelijke prijs voor de beste ondernemers in de Nederlandse Online Industry. De Awards zijn ingesteld ter promotie en stimulering van Online Ondernemerschap in Nederland. De innovatieve kracht vanuit deze branche is gigantisch; het belang van online entrepreneurs voor de Nederlandse economie is evident. De succesvolle ondernemers op deze manier zichtbaar maken draagt bij aan verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden. Een select gezelschap (ongeveer 250 gasten) van onder andere genomineerden, CEO’s, oprichters en Leaders uit de Online Industrie zijn bij de feestelijke uitreiking aanwezig.

THE AWARDS

De LOEY Awards kennen twee categorieën. De LOEY Award is bedoeld voor ondernemers die minimaal vijf jaar als zodanig actief zijn en in enig boekjaar minimaal 2,5 miljoen euro omzet of 250.000 euro winst maakten. De LOEY Starters Award staat open voor iedereen die minimaal een jaar en maximaal 4 jaar aan het ondernemen is en het laatste boekjaar minimaal 50.000 euro heeft omgezet.

Contact Heleen

Foto Heleen

Voor interview- en lezingenaanvragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Charlotte Tomassen, PA
via tel:085-0640905
assistant@duravanoord.com

Contact Page for initiatives